Alle helpartikelen

Account, team en abonnement

Je account verwijderen

Als je je account verwijdert, verwijder je je hele bedrijf in Summit: klanten, projecten, facturen en team. Alleen de eigenaar van het bedrijf kan dat doen.

Wil je alleen niet meer betalen? Zeg dan je abonnement op en houd je gegevens. Zie Je abonnement en facturen van Summit.

De verwijdering inplannen

Ga naar Instellingen, scroll naar Account verwijderen en kies Account verwijderen. Typ ter bevestiging je bedrijfsnaam of DELETE en kies Verwijdering inplannen.

Het account verwijderen vraagt eerst om een bevestiging.
Het account verwijderen vraagt eerst om een bevestiging.

Daarna meteen:

  • Alle gebruikers verliezen direct de toegang.
  • Je abonnement wordt niet meer verlengd, dus je betaalt niets meer.
  • Je krijgt een e-mail met de datum van de verwijdering.

14 dagen bedenktijd

De verwijdering wordt na 14 dagen definitief. Tot die tijd kan de eigenaar inloggen en Verwijdering terugdraaien kiezen. Alles komt terug zoals het was. Je abonnement start niet vanzelf opnieuw: kies Opzegging terugdraaien bij Abonnement als je wilt dat het weer wordt verlengd.

Download eerst je facturen

Summit is geen archief voor je boekhouding op de lange termijn. Tijdens de 14 dagen kan de eigenaar inloggen en Financiële documenten downloaden kiezen: één zip-bestand met de pdf van elke factuur en creditnota die je hebt verstuurd, per jaar, en een spreadsheet (CSV) met een overzicht.

Bewaar het bij de rest van je administratie. Na de 14 dagen kun je het niet meer downloaden.

Na 14 dagen

Je bedrijf en de gegevens worden definitief verwijderd. Dat kun je niet terugdraaien. Summit bewaart alleen zijn eigen facturen voor je abonnement, die het voor zijn boekhouding moet bewaren.